Zaangażuj się!

Wolontariat indywidualny

Chcesz pomóc? Wypełnij poniższy formularz, a koordynator odpowiedzialny za Twój rejon skontaktuje się z Tobą, by omówić to, jak możesz się zaangażować.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Caritas Archidiecezji Katowickiej dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)).

Platforma #dobrodaj

Parafialne Zespoły Caritas

Szkolne Koła Caritas

Akcje realizowane
przez naszą Caritas:

okna życia
tornister pełen uśmiechów
okna życia
fead
pomoc ofiarom katastrof
skrzydła

Wesprzyj nas!

Jest mnóstwo osób potrzebujących pomocy. Staramy się dotrzeć do wszystkich, ale nasze zasoby są ograniczone. Dzięki Twojej pomocy, nasze działania będą mogły być realizowane tam, gdzie naprawdę są potrzebne. Podziel się dobrem. Podziel się miłością. Nawet symobliczna złotówka robi różnicę!

caritas archidiecezji katowickiej

E-mail: katowice@caritas.pl