post

Rekolekcje dla Parafialnych Zespołów Caritas

Jeśli szukasz wytchnienia i dodatkowych inspiracji w życiu oraz chcesz dowiedzieć się jak praktykować miłość chrześcijańską zapraszamy Cię do wzięcia udziału w rekolekcjach dla parafialnych zespołów Caritas. Nie myśl, że nie pasujesz w to miejsce. Caritas jako miłość chrześcijańska jest dziełem całego Kościoła, należy do Jego istoty i jest obowiązkiem każdego chrześcijanina. Parafialne Zespoły Caritas mają gromadzić przedstawicieli wszystkich grup i ruchów znajdujących się w Twojej parafii. Rekolekcje te są dedykowane dla wszystkich wiernych, bez względu na przynależność do konkretnej grupy czy wspólnoty parafialnej.

„Myśmy poznali i uwierzyli miłości jaką Bóg ma ku nam” 1 J 4,16.

Zapraszamy w terminie 30.09. – 3.10. 2019 r. do pięknie położonego ośrodka rekolekcyjnego w Kokoszycach. Cudowna okolica, komfortowe warunki, smaczne jedzenie i elegancki zabytkowy dworek.

rekolekcjeaaaa

Rekolekcje rozpoczynają się w poniedziałek 30.09. o godz. 18.00 i kończą w czwartek 3.10. ok. godz. 13.00.

Koszt: 190 zł.

Kontakt: